van Erp Auto's en Campers

Van Erp beschikt over een groot aanbod aan nieuwe campers en tweedehands campers. Ons camper aanbod is zeer divers: buscampers, alkoof campers, halfintegraal campers en integraal campers (diverse merken en modellen). Tevens zijn wij dealer & importeur van het Italiaanse campermerk Giottiline. In onze showroom staan altijd diverse nieuwe showmodellen van Giottiline. Naast nieuwe modellen, hebben wij vaak ook tweedehands campers te koop van dit merk.

Wilt u bij ons een nieuwe camper kopen of een tweedehands camper kopen? Dan raden wij u aan deze eerst te komen bekijken in onze showroom. Wij houden de camper dan gereserveerd, totdat u bij ons langs bent geweest.

Gebruik onderstaande tool om uw camper te vinden. Staat het model dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want wellicht kunnen wij helpen om uw camper elders te vinden!

Pakket Brons:
APK, onderhoudsbeurt, camper check, vochtmeting, poetsbeurt
Kosten: 895,-

Pakket Zilver:
APK, onderhoudsbeurt, camper check, vochtmeting, poetsbeurt, 3 maanden BOVAG garantie
Kosten: 1295,-

Pakket Goud:
APK, onderhoudsbeurt, camper check, vochtmeting, poetsbeurt, 6 maanden BOVAG garantie
Kosten: 1695,-


Ontmoet ons team

  • Brian Bos Autotechnicus
  • Martijn Koele Auto reconditionering
  • Beau Drijfhout Verkoop (junior)
  • Rick Hellwich Chef werkplaats
  • Jan-Geert van Erp Directeur/Eigenaar
  • Jolien Nijhof Directeur/Eigenaar
  • Bram de Lat Verkoop (junior)
AFSPRAAK MAKEN

Bakje koffie doen?

Kom eens langs om ons brede aanbod van auto's en campers in de showroom te bekijken. Heeft u vragen over ons aanbod, dan is het verstandig om even van te voren te bellen of een bericht te sturen, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat!

NEEM CONTACT OP