Nieuwe showroom

Onze nieuwe en moderne showroom biedt onderdak voor de nieuwste campermodellen van onder andere Giottiline. Naast de grote showroom binnen, bevinden zich voornamelijk buiten alle tweedehands auto's die wij aanbieden. In totaal vindt u in onze showroom altijd meer dan 60 auto's, 40 campers en altijd nieuwe modellen van Giottiline.

Binnen in onze showroom bevind zich de nieuw ingerichte werkplaats. Hier verzorgen wij de onderhoud van de campers van onze klanten en dragen wij zorg voor het rijklaar maken van verkochte campers en personenauto's.Werkplaats

Onze werkplaats

We zijn erg trots op onze hightech werkplaats voor auto's en campers. Door de extra grote laadbrug kunnen alle soorten en maten campers in onze werkplaats komen voor periodiek onderhoud, een grote onderhoudsbeurt of net zo belangrijk: een check van de camper alvorens u op vakantie gaat! Heeft u een (tweedehands) auto of camper bij ons gekocht? Dan maken wij deze uiteraard volledig rijklaar! Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor onderhoud.

Over ons

Passie voor campers & auto's!

Al sinds 2008 helpen wij onze klanten aan de beste tweedehands auto's en campers, maar ook zijn wij altijd op zoek naar de beste nieuwe campermodellen. Zo bieden wij, als enige dealer in Nederland, het Italiaanse merk Giottiline aan. Naast dit innovatieve merk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe en unieke campermerken.


Inmiddels zijn we gegroeid naar 10 medewerkers. Een gepassioneerd team met veel kennis over auto's en campers. Daar zijn wij ontzettend trots op! Natuurlijk mogen wij onze gezelligste medewerker niet vergeten, want van onze Sjef krijgt u altijd een warm welkom!

Ontmoet ons team

  • Rick Hellwich Chef werkplaats
  • Bram de Lat Verkoop (junior)
  • Beau Drijfhout Verkoop (junior)
  • Martijn Koele Auto reconditionering
  • Brian Bos Autotechnicus
  • Jan-Geert van Erp Directeur/Eigenaar
  • Jolien Nijhof Directeur/Eigenaar
AFSPRAAK MAKEN

Bakje koffie doen?

Kom eens langs om ons brede aanbod van auto's en campers in de showroom te bekijken. Heeft u vragen over ons aanbod, dan is het verstandig om even van te voren te bellen of een bericht te sturen, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat!

NEEM CONTACT OP